Vi har alltid byggt vår verksamhet kring våra tre honnörsord: service, omsorg och kvalitet.

Service

Därför att ett professionellt men ändå avslappnat och genuint trevligt bemötande är något som gästen tar med sig när man går och stor anledning till att man kommer tillbaka.

Omsorg

Därför att rå fisk skall behandlas med stor omsorg. En obruten kylkedja, från leverans, uppskärning till servering. Riset är kökets stolthet och direkt avgörande för smaken, och därför läggs stor omsorg om riset vid tillagning.

Alltid handskar och rena arbetsytor är en självklarhet. I omsorgen ingår också vetskapen om att varje liten detalj är viktig för slutprodukten.

Kvalitet

Därför att det inte lönar sig att fuska eller snåla. Endast det bästa är gott nog. Vare sig det gäller fisk eller annat tillbehör.

Vi använder ris som är det bästa som finns, Nischiki Premium Grain. Kvalitet är inget som man tummar på. Kvaliteten skall vara konstant och konsekvent hög.

Öppettider

Måndag till Torsdag:

11.00 – 21.00

Fredag:

11.00 – 22.00

Lördag:

12.00 – 22.00

Söndag:

12.00 – 21.00

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.